Mød Nick

Mere sammenhold Jeg er politiker og udenrigsordfører, og det går en del af min tid med. Men jeg er også gift med Petra og far til fire. Sammen med Socialdemokratiet vil jeg kæmpe for, at Danmark investerer i mennesker og mere sammenhold.


Jeg er ikke i Folketinget for at love danskerne, at alting bliver nemmere, hvis de stemmer på Socialdemokratiet og mig. Men mit løfte er, at almindelige mennesker kan regne med os.

 

Danmark var det første land i verden, der sørgede for, at alle børn kom i skole – uanset deres kår. Det er det, der gør vores land til noget særligt: Vi har aldrig ville nøjes med, at de privilegerede klarer sig godt. Vi har satset på at få alle med.
 
Danmark er bygget på det fundament, at alle gør deres bedste. På arbejdet og for familien. Vi betaler vores skat og spiller efter reglerne. Til gengæld kan vi regne med, at folkeskolen og sygehuset fungerer, når vi har brug for det. Og vi kan regne med, at ingen får lov at gå i hundene.

 

Der er andre, der vil eksperimentere med vores fundament – med nulvækst, privatisering og mere induvidualisme. VKO regerede i en flødeskumstid, og da krisen kom, var de magtesløse. Sammen med Socialdemokratiet har jeg arbejdet for, at Danmark igen investerer i mennesker, i uddannelse og beskæftigelse til alle, der vil. Et mere retfærdigt samfund for alle, der hver dag smøger ærmerne op og gør deres bedste.

 

Jeg vil arbejde videre for mere sammenhold.